Disponible el videoclip dels Guardians La Llavor de la Mort

Els Guardians ja tenen el segon videoclip de l’àlbum “Camí d’Hiperbòria”. Es tracta de “La llavor de la mort”, el darrer videoclip creat per perepastor.com que ja és disponible a la pàgina de Youtube.

Dia i lloc de gravació del videoclip

Enregistrant el videoclip
Moment de l’enregistrament del videoclip

La gravació es va dur a terme a Sant Quirze de Colera el passat 18 de novembre. Es van iniciar les primeres proves d’imatge al voltant de les 3 de la tarda i la gravació es va perllongar fins ben entrada la matinada. Per dur-ho a terme es va utilitzar el següent material tècnic: càmeres NIKON, il·luminació a càrrec de SBD Management consistent en dues barres LED, sis Par LED i màquina de fum.

Una visita a Sant Quirze quinze dies abans va permetre definir els diferents escenaris. Els prats verds que envolten el monestir van ser molt útils per crear l’entrada inicial del videoclip. Els diferents escenaris del propi montestir també serviren per fer les diferents preses que hi podeu veure.

Però preparar un videoclip no és tasca fàcil. Per això vam fer un “history board” i un excel amb les diferents preses i material necessari. Paral·leltament, havíem escrit el guió conjuntament amb SBD Management. Finalment vam entrar les imatges al “taller” del Final Cut i vam obtenir el resultat que podeu veure.

Entrada relacionada amb aquesta notícia.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: