Videoclip “El circ del Rock and Roll”, de Barbablanca

Barbablanca ha presentat recentment el seu segon videoclip, “El circ del Rock and Roll”, gravat en directe a la Sala Bòveda el passat 16 de juny. Aquest concert va servir de presentació a la comarca de Barcelona del seu primer treball “Un Tro a la Nit”. La banda, encapçalada pels ex Sangtraït Martín Rodríguez i Josep Maria Corominas “Coro”, oferí totes les cançons del seu disc així com algunes meravelles de Sangtraït.

En el concert també hi prengué part en Papa Juls, com a artista convidat, juntament amb la seva inseparable armònica i el seu melodiós saxo.

El circ del Rock and Roll, en directe

La banda escollí el tema “El Circ del Rock and Roll” com a nou videoclip, que va ser enregistrat en directe a la Sala Bòveda.

L’enregistrament del directe es va fer amb tres càmeres des de diferents preses. Dues estàtiques i una mòbil, amb la que es van aconseguir els primers plànols del cantant, Ru Batlle, i dels bateries, Martín Rodríguez i Martín Rodríguez júnior. Danny Llop a la guitarra i Toni Bernal al baix, conformen la resta de la banda, amb el ja mencionat “Coro” i la seva inseparable guitarra amb l’unicorn que serví de portada del disc de Sangtraït “Contes i Llegendes”.

El videoclip ja és disponible al canal de Youtube de PICAP, discogràfica amb la que Barbablanca signà per fer possible el disc “Un Tro a la Nit”.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: