Els Pastorets de Mirasol, un any més

Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres tornaren a aparèixer al teatre de Mirasol sota la direcció, com ve sent habitual, de Mira-Sol Teatre. En escena hi trobàrem un jove elenc d’actors i actrius que donaren vida a aquesta magnífica peça teatral, la més representada a Catalunya.

En Lluquet i en Rovelló, amb en Jeremies

Les funcions es van fer els passats 20 i 23 de desembre a l’auditori del centre cultural de Mirasol. En ambdues ocasions el teatre s’omplí de gom a gom per seguir les aventures dels dos intrèpids protagonistes Lluquet i Rovelló, que se les han de veure amb les fúries de l’infern.

Tant l’escenografia com la direcció dels Pastorets va córrer a càrrec de Mira-Sol Teatre. Els joves actors i actrius mirasolencs donaren vida a Llucifer, Satanàs, la Verge Maria, Lluquet, Rovelló o Sant Miquel, entre d’altres, donant bona mostra de que tantes setmanes d’assajos valgueren la pena.

Com sempre l’atenció màxima va recaure en els més petits de l’obra, representant els àngels que ompliren l’escenari de riures i aplaudiments. Una menció especial també per les fúries de l’infern, que amb els seus balls encoratgaren el públic de valent.

 

Els Pastorets, de Folch i Torres

L’obra original, de Josep Maria Folch i Torres, va ser escrita el 1916 i estrenada aquell mateix Nadal al desaparegut teatre Pompeia de Gràcia. L’argument ens situa a dos pastors catalans camí de Betlem: Lluquet i Rovelló. El primer intel·ligent i hàbil, i el segon, còmic i despistat. En aquest camí se les veuran amb el dimoni Satanàs i el seu lloctinent en Llucifer.

Galeria d’imatges

Us oferim a continuació una galeria d’imatges de l’obra els Pastorets.

Si esteu interessats en alguna d’aquestes imatges, envieu el següent formulari amb el número de les imatges que us interessen i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Escriu els números de les fotografies per les quals estàs interessat. Les fotografies s'entregaran digitalment per 3€ cadascuna

Deixa un comentari

%d bloggers like this: