Anunciat el trailer del nou videoclip dels Guardians

En el dia d’ahir es va fer públic el nou tràiler del videoclip dels Guardians, “La Llavor de la Mort, que hem enregistrat, editat i  muntat en les darreres setmanes. En pocs dies es donarà a conèixer el videoclip sencer.

Gravat a Sant Quirze de Colera

Les imatges es van enregistrar íntegrament a Sant Quirze de Colera, a l’Empordà el passat 18 de novembre. Es van iniciar les primeres proves d’imatge al voltant de les 3 de la tarda i la gravació es va perllongar fins ben entrada la matinada. Per dur-ho a terme es va utilitzar el següent material tècnic: càmeres NIKON, il·luminació a càrrec de SBD Management consistent en dues barres LED, sis Par LED i màquina de fum.

Una visita a Sant Quirze quinze dies abans va permetre definir els diferents escenaris. Els prats verds que envolten el monestir van ser molt útils per crear l’entrada inicial del videoclip. Els diferents escenaris del propi montestir també serviren per fer les diferents preses que hi podeu veure.

Però preparar un videoclip no és tasca fàcil. Per això vam fer un “history board” i un excel amb les diferents preses i material necessari. Paral·leltament, havíem escrit el guió conjuntament amb SBD Management. Finalment vam entrar les imatges al “taller” del Final Cut i vam obtenir el resultat que podeu veure.

Notícia relacionada

Deixa un comentari

%d bloggers like this: