Disseny del disc “Camí d’Hiperbòria”, dels Guardians

El disseny del nou disc dels Guardians, “Camí d’Hiperbòria”, va recaure en perepastor.com. Una feina complexa però gratificant.
Un cop es tingueren les lletres de totes les cançons, es va procedir a buscar les idees per il·lustrar-les. Es perseguia un tipus de temàtica més aviat fosca, comú en molts grups de heavy metal.
Laura Cabrer va ser la il·lustradora que va donar forma a un bon grapat dels dibuixos que apareixen dins el llibret del nou disc dels Guardians. Va ser una feina complicada, difícil, però al final aconseguírem aplicar al disseny l’efecte desitjat.

Portada CD Guardians
Portada CD Guardians

El disseny, a tres bandes

El disseny del disc compacte, tant la portada, contraportada, llibret interior o el del propi CD, va ser un tasca que es va dur a terme a tres bandes, bàsicament. Per un costat, la visió que en tenia el grup del que havia de ser la imatge que es mostrava als fans. Per altra banda, com plasmava el dissenyador les idees del grup, i en tercer lloc, com la il·lustradora donava forma a cada tema del disc.

Com a nota anecdòtica, el disseny va incloure una “R” al revés a la portada del disc. Moltes foren les preguntes del per què d’aquest simbolisme. Una picada d’ull al passat d’en Quim i en Martín? Cridar l’atenció? Sigui el que sigui, el misteri l’haureu de buscar fent el “Camí d’Hiperbòria“.

Les imatges del CD

Us mostrem aquí les diferents pàgines que composen el disseny del tercer disc dels Guardians del Pont, “Camí d’Hiperbòria”. Una feina, com dèiem, dura, però alhora gratificant.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: